Artikelen

Basiscursussen

Cursusduur        

Een beginnerscursus BLS (Basic Life Support oftewel basale reanimatie) + AED wordt gegeven op één avond (3 uur). Na deze avond kunt u technisch goed reanimeren. Deze cursussen zijn gratis voor mensen die in Dukenburg en Lindenholt wonen en werken.

Diploma

Na afloop van de cursus ontvangt u een diploma. Dit diploma is twee jaar geldig en kunt u verlengen door ieder jaar de herhalingscursus te volgen.

Cursuslocatie

De Stichting AED Dukenburg geeft haar cursussen op locaties in Dukenburg en Lindenholt.

Veelal de Brede School De Meiboom, Meijhorst 29-58 en voetbalclub SCE, De Meeuwse acker 20-29.

Wat kunt u verwachten op een cursus?

   Kop koffie of thee

   Instructiemateriaal, lesboek

   Gezellige cursusavond onder leiding van een vakkundige instructeur (NRR gecertificeerd).                                        

Incidenteel kunnen cursisten van buiten Dukenburg en Lindenholt een basiscursus reanimatie en gebruik AED volgen. Deze basiscursus kost dan: 50 euro, een herhalingscursus 35 euro. Prijs 2024.  

Aanmelden voor de cursus

Opgeven voor een cursus kan via het aanmeldingsformulier op deze website.

Een mobiel telefoonnummer is vereist evenals een redelijke lichamelijke conditie waarbij knielen geen beperking mag zijn. Gezien de grote ledenbestanden gaan wij alleen via mail corresponderen!

Acht keer per jaar geven wij een nieuwsbrief uit, dit ook ter controle van het mailbestand. Krijgt u geen nieuwsbrief mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De nieuwsbrieven komen uit in januari, maart, april, mei, september, oktober, november en december.

Opgeven voor een cursus is niet vrijblijvend! De opleider wordt per cursist betaald. Bij afwezigheid zonder goede reden zullen wij genoodzaakt zijn de kosten in rekening te brengen. Aanmelders van buiten het postcodegebied 6536, 6537, 6538, 6545 en 6546 krijgen een factuur die voor de cursusdag moet zijn voldaan.

Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn binnengekomen gaan wij weer cursussen inplannen.

Laatste Nieuws

Partners

Copyright © 2024 AEDDukenburg All Rights Reserved.

Zoeken