Artikelen

Herhaalcursussen

Cursusduur        

Een herhaalcursus ‘BLS (Basic Life Support oftewel basale reanimatie) + AED’ wordt gegeven op één avond (2 uur). Om de vaardigheid te blijven beheersen raden wij u aan eens per jaar een herhalingscursus te volgen. Deze cursussen zijn gratis voor mensen die in Dukenburg en Lindenholt wonen en werken. (Postcodegebied 6536, 6537, 6538, 6545 en 6546) De bij ons ingeschreven individuele personen ontvangen voor de herhalingscursussen automatisch een oproep.

Cursuslocatie

De Stichting AED Dukenburg geeft haar cursussen op locaties in Dukenburg en Lindenholt.

Veelal de Brede School De Meiboom, Meijhorst 29-58 en voetbalclub SCE, De Meeuwse Acker 20-29. Neem naar de herhalingscursus uw diploma weer mee zodat de instructeur deze kan aftekenen.

Aanmelden voor de cursus

Wilt u zich aanmelden voor een herhaalcursus en heeft u al geruime tijd geen (herhaal) cursus meer gevolgd en wenst u weer eens opgefrist te worden, neem dan als u in Dukenburg of Lindenholt woont, contact met de stichting op. Cursisten die reeds in ons bestand zitten hoeven niet te reageren: u wordt automatisch jaarlijks door ons voor een herhalingscursus opgeroepen.

Een herhalingscursus kost 35 euro voor cursisten van buiten Dukenburg en Lindenholt. Prijs 2024. Acht keer per jaar geven wij een nieuwsbrief uit, dit ook ter controle van het mailbestand. Krijgt u geen nieuwsbrief mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gezien de grote ledenbestanden gaan wij alleen via mail corresponderen!

Opgeven voor een cursus is niet vrijblijvend! De opleider wordt per cursist betaald. Bij afwezigheid zonder goede reden zullen wij genoodzaakt zijn de kosten in rekening te brengen. Aanmelders van buiten het postcodegebied 6536, 6537, 6538, 6545 en 6546 krijgen een factuur die voor de cursusdag moet zijn voldaan.

Wanneer er voldoende aanmeldingen binnengekomen gaan wij weer cursussen inplannen.

Laatste Nieuws

Partners

Copyright © 2024 AEDDukenburg All Rights Reserved.

Zoeken