Artikelen

Cursussen

Cursusduur          
Een beginnerscursus BLS (Basic Life Support oftewel basale reanimatie) + AED gegeven op één avond (3 uur). Na deze avond kunt u technisch goed reanimeren. Om deze vaardigheid te blijven beheersen dient u eens per jaar een herhalingscursus te volgen. Ook deze jaarlijkse herhalingscursus wordt op een avond gegeven (2 uur). Deze cursussen zijn gratis voor mensen die in Dukenburg en Lindenholt wonen en werken.

Bij ons ingeschreven individuele personen ontvangen voor de herhalingscursussen automatisch een oproep.

Diploma
Na afloop van de cursus ontvangt u een diploma. Dit diploma is twee jaar geldig en kunt u verlengen door ieder jaar de herhalingscursus te volgen. Deze herhalingscursus duurt slechts een paar uur. Neem tijdens de herhalingscursus uw diploma weer mee zodat de instructeur deze kan aftekenen.


Cursuslocatie
De Stichting AED Dukenburg geeft haar cursussen op locaties in Dukenburg en Lindenholt.

Veelal de Brede School De Meiboom, Meijhorst 29-58. Of het Wijkatelier, Zellersacker 10-03.

Wat kunt u verwachten op een cursus?

  • Kop koffie of thee
  • Instructiemateriaal, lesboek
  • Gezellige cursusavond onder leiding van een vakkundige instructeur
  • Aantekening op uw diploma (bij herhaling).

                                                         

 

Aanmelden voor de cursus
Wilt u zich aanmelden voor een nieuwe cursus reanimatie of heeft u al geruime tijd geen herhalingscursus meer gevolgd en wenst u weer eens opgefrist te worden, neem dan als u in Dukenburg of Lindenholt woont, contact met de stichting op. Cursisten die reeds in ons bestand zitten hoeven niet te reageren: u wordt automatisch jaarlijks door ons voor een herhalingscursus opgeroepen.


Een basiscursus reanimatie en gebruik AED kost € 45,-, een herhalingscursus € 25,-. (jan. 2020, voor cursisten buiten Dukenburg en Lindenholt)

Acht keer per jaar geven wij een nieuwsbrief uit, dit ook ter controle van het mailbestand. Krijgt u geen nieuwsbrief mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De nieuwsbrieven komen uit in januari, maart, april, mei, september, oktober, november en december.

Opgeven voor een cursus kan via ons mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het aanmeldingsformulier op deze website .

 

Een mobiel telefoonnummer is vereist evenals een redelijke lichamelijke conditie waarbij knielen geen beperking mag zijn. Gezien de grote ledenbestanden gaan wij alleen via mail corresponderen!

Opgeven voor een cursus is niet vrijblijvend! De opleider wordt per cursist betaald. Bij afwezigheid zonder goede reden zullen wij genoodzaakt zijn de kosten in rekening te brengen. Aanmelders van buiten het postcodegebied 6536, 6537, 6538, 6545 en 6546 krijgen een factuur die voor de cursusdag moet zijn voldaan of men moet kunnen aangeven waar men in Dukenburg of Lindenholt werkt.

 

De aanmeldingen die nu binnenkomen zullen in het begin van 2021 bij een cursus ingepland worden.

Laatste Nieuws

Partners

Copyright © 2024 AEDDukenburg All Rights Reserved.

Zoeken